2010-11-30

4. Vad jag åt idag!

Kan villigt erkänna att dagens matintag inte varit någon höjdardag. Högst alldagligt och helt okej men knappast något kulinariskt äventyr.

Jag vaknade vid kvart i nio, drack en halv kopp kaffe men drabbades av något konstigt synfel på ena ögat. Googlar och upptäcker att vatten i kroppen man samlar på sig som gravid kan sätta sig på ögat och om det inte bli bättre efter två timmar ska man söka vård. Jaha, så kan jag pricka av ytterligare en graviditetskrämpa på listan. 

Jag bestämmer mig för att sova bort det. Det har funkat hittills på nästan allt. Vaknar två timmar senare och synen är okej igen. Kokar och äter färska tortellini med skinka och ketchup på. Ett glas mjölk till. Till efterrätt bli det kaffe och lussekatt.

Jobbar på eftermiddagen och hämtar sen Nike på dagis. Hon får en "frank-glass" till mellis (GB Sandwich) och jag smakar en liten bit. Dricker ett glas mjölk. Vi pysslar och gör egna julkort ända till Bollibompa börjar.

Jag vilar lite med Nike framför TV'n. Alex kommer hem och fixar mat. Vi har kycklingrester kvar sen igår och det bli kycklingsallad med fetaost. Gott.

Nu är det kväll och om en stund funderar jag på att käka lussekatten som ligger kvar i skåpet, alternativt lite melonglass som finns i frysen.

Imorgon är en ny dag.

1 kommentar:

Kajsa sa...

Den där graviditeten verkar inte vara någon höjdare. Men hur du än vrider och vänder på det så är det inte långt kvar nu. :)