2010-12-27

11. Mina syskon

Som punkt nummer 11 i 30-dagarsbloggutmaningen ska man beskriva sina syskon. Syskon som jag inte har.
Inte ens ett endaste litet halvsyskon. Många frågar mig om jag saknar syskon och mitt standardsvar är nej.
Faktum är att jag aldrig har saknat syskon i mitt liv förrän kanske nu när man blir äldre.

Som barn ville jag såklart ha en storebror som kunde skydda mig från elakingar och som hade respekt och snygga kompisar, men det var aldrig någon längtan på allvar. Några småsyskon har jag aldrig saknat.

Som vuxen nu när föräldrarna börjar bli äldre och landa i pensionsåldern så känns det dock som det vore skönt att ha någon att dela deras omvårdnad med. Det är förmodligen 10-15 år kvar tills mina insatser behövs mer dagligenoch jag befinner mig17 mil bort. Det kommer bli en utmaning.

1 kommentar:

Katinka sa...

Vilken fin blogg du skriver! Tittar in via Twitter och har läst lite bakåt. :-) Du har nog ändå längtat lite efter syskon eftersom du skaffar ett till lilla Nike. God fortsättning och gott nytt bebisår. Kram Katinka