2010-12-09

6. Din dag!

Min dag började 05.45 då klockan ringde första gången. Jag välte ur sängen strax efter sex-tiden och försökte göra mig i ordning så tyst som möjligt för att inte väcka resten av huset. Tjugo i sju satt jag i bilen och skrapade bort is från insidan av fönsterrutan och försökte att inte frysa för mycket i min varma jacka som jag inte längre kan knäppa runt magen.

Klockan 7.30 svängde jag in på Vasagatan och mot parkeringshuset vid Norra Latin, lite stressad och lite försenad till Breakfast Book Clubs nionde frukostträff. Väl på plats diskuterade vi Bluffen av Unni Drougge som var månadens frukostbok.

Vi var några som satt kvar en stund extra och pratade efter träffen men vid 10-tiden bröt vi upp och jag begav mig mot Gallerian. Där köpte jag en födelsedagspresent till min älskade som fyller år snart och sen svischade jag in på Axelsons spa där jag fick gravidmassage och fotvård. Massagen var fantastisk. Bänkarna för gravida är helt underbara. Det är nästan bara värt att gå dit för att få ligga på magen en stund. I högtalarna hade de otroligt sövande vågskvalp och jag nickade till några gånger. Vågskvalp vill jag ha på förlossningen!

Fotvården var helt okej men den kvinnliga terapeuten blev nog lite skärrad när jag berättade att jag var sjukskriven för att jag riskerar att föda för tidigt och att jag nu befinner mig i samma vecka som jag födde min dotter i så jag tror hon inte tog i riktigt i fotmassagen som jag längtat efter.

Åkte sedan hem och jobbade ett par timmar med ett nyhetsbrev och lite uppdateringar på hemsidan, innan jag hämtade på dagis. Vår granne kom över med sin jämnåriga dotter för en playdate och vi käkade tacos. Barnen var på strålande humör hela tiden och vi fick lite vuxensnack mellan de uppträdanden som de gjorde för oss. Vi är övertygade om att de kommer ställa upp i Idol nångång 2023 eller så.Dottern kom i säng en halvtimma senare än vanligt och jag har landat i soffan och uppdaterat Breakfast Book Club med nytt datum, lagt ut lite bilder och svarat på en del mail och samtidigt följt PLUS och Debatt på TV'n.

Dagen kommer avslutas med att jag kollar ikapp senaste avsnittet av Robinson på TV4Play och förmodligen kommer jag somna någonstans mitt i.

Inga kommentarer: