2011-01-15

Jag - en dinosaur

Strax före jul var jag inne i klädaffären G-star Raw och skulle köpa ett par brallor till Alex i födelsedagspresent. Jag ville köpa ett par snygga jeans och klev in i butiken i Gallerian. Jag var höggravid och dessutom på väg till Axelsons spa så jag vaggade in med gravidmagen, iförd mysbyxor och nån av Alex gamla munkjackor, stor mössa över håret som jag inte gjort något åt och min jacka som jag inte kunde knäppa. Där inne jobbade tre ursnygga, astrendiga, ashippa människor i takt med jättehög musik och jag kände mig som en alien från 1800-talet. 

Började kolla bland jeansen och kände mig helt dinosaurielik när alla byxor var liksom skruvade vid knäna. Hur fan har man på sig såna där liksom? Jag försökte febrilt hitta ett par jeans som såg normala ut utan att lyckas. Först tänkte jag att "jag skiter i det" men så tog jag mod till mig och frågade varför byxorna såg ut som de gjorde och frågade också om någon av killarna hade på sig såna jeans i butiken och det visade sig att alla hade det och att de var jättesöta och förklarade för tant att det blev snyggare fall längs benen när jeansen var skruvade så.

Så jag slog till. Och gick därifrån och tänkte att nånstans långt där inne så såg dom att jag egenltigen var en rätt snygg, smal, trendig tjej för sådär tio år sen.....:-)

Inga kommentarer: