2011-03-05

Perspektiv på tillvaron... (13. Den här veckan...)

Idag känns livet bra efter en vecka i sjukstugans tecken. Har inte varit utanför huset på hela veckan förutom en sväng till läkaren i fredags. Men nu har det vänt...

...solen skiner, snön smälter från taken. Ingen har feber. Farmor och farfar är på väg hit. Natten var fantastisk.

Bob och Nike sov i egna sängar i alla fall två-tre timmar. Jag kunde läsa en stund innan jag släckte lampan för första gången på jag vet inte hur länge. Ingen var vaken mer än tio minuter i natt för sängbyte, blöjbyte och matning och alla vaknade kvart över nio. Känner mig helt utvilad och imorgon är det min tur att få sovmorgon!

Så lite som kan få en så lycklig. Man har ändrat lite perspektiv på sin tillvaro de senaste åren.

1 kommentar:

Josefin Palmgren sa...

Måste fråga angående Bacon-citatet. Är det positivt eller negativt att tugga och smälta en bok? negativt? Har aldrig riktigt fattat det. Hjälp mig!