2011-03-28

Tack till @iphonerep i Hägersten

Känslan när man tappar sin iPhone hårt i trappan utanför dörren. Ett svagt krasande ljud och man vet att det är kört. Det är då man önskar sig en ctrl+delete-knapp för livet. Att man kunde kliva tillbaka två sekunder och få det hela ogjort. Man tar upp telefonen och vänder på den och hela framsidan är i tusenbitar. När man drar över glaset får man glassplitter i fingrarna. Man ser hundralapparna virvla förbi framför ögonen.

Min första reaktion var att göra är en statusuppdatering till Facebook; "Helvete! Krossade just glaset på iphonen." Inom en timma fick jag tipset om Iphonereparation.se i Hägersten som lagar telefonen medan man väntar. De har dessutom en iPad som treåringen kan få spela på under tiden man matar lillebror och en toalett att låna, en nespressomaskin med gratis kaffe och efter knappt tjugo minuter har man en telefon som är som ny.

Checkar du in där på Facebook får du 5% rabatt och bloggar du om dom får man 10% rabatt. Det fick jag nu. Men jag hade faktiskt gärna bloggat om Iphonereparation.se ändå. Service på högsta nivå. Tack!

Inga kommentarer: