2011-06-16

Dyra pixiböcker - varför Egmont?

Förklara gärna för mig varför jag ska betala hela 28 kronor per bok i Egmonts Bamse-app för iPad. Det är Bamsesagor, rakt av tagna från Pixiböcker som kostar tolv kronor i affären.

När jag laddade ner appen betalade jag nästan trettio kronor och tog för givet att jag skulle få en hel radda Bamseböcker till dottern för dom slantarna. Men icke. Jag förväntas köpa varje bok separat för dubbelt upp och lite till än jag får ge i en vanlig affär.

Rätt snålt tycker jag för en i övrigt bra idé.


1 kommentar:

AnnCharlott sa...

Låter väldigt sniket. Nu har jag inte någon ipad, men en iphone och jag tycker ganska ofta att beskrivningen av vad man får för sina pengar är väldigt dålig, vilket lett till att jag är ganska restriktiv med att ladda ner appar som jag måste betala för.