2011-09-28

Nu är den klar!

Projektet som tagit all min lediga tid sen i våras är nu äntligen klart. Boken Att flaskmata finns faktiskt på riktigt. Det är en handbok för alla som vill flaskmata sin bäbis. Genom alla tider har föräldrar ersättningsmatat sina barn. Arkeologer har hittat flaskor och matingsset från så tidigt som 4500 år före vår tideräkning. Hur kunde det bli så att det idag är så viktigt att svenska kvinnor ammar, nästan till vilket pris som helst? För oss i västvärlden finns fullgod näringsrik modersmjölksersättning, flaskor och rent vatten om amningen inte skulle fungera. Dessutom kan båda föräldrarna hjälpas åt att mata barnet.

Boken lär dig hur man kan göra om du vill flaskmata din nyfödda bäbis från start och inte amma överhuvudtaget eller om du vill kombinera amning och flaskmatning. En lång rad med praktiska tips om flaskor och ersättning samt hur du gör det enkelt för dig på natten, på resan, på flyget och andra ställen får du också. Du hittar mer information om boken och hur du köper den här.

I samband med lanseringen av boken har jag också startat Ett annat förlag som också ger ut Konsten att bokblogga som jag skrivit tillsammans med Karin Berg. Boken riktar sig till dig som vill börja blogga om böcker eller hitta tips och idéer i största allmänhet om att blogga. Den ger dig tips på hur du kan utveckla din blogg och få den att synas. Boken sålde slut på bokmässan men vi väntar på fler exemplar från tryckeriet nu. Läs mer om boken och hur du skaffar dig ett eget ex här.

1 kommentar:

Sus sa...

Grattis till välförtjänt uppmärksamhet på TV! Kul!