2013-12-22

Bob snart tre år!

Bob fyller snart tre år och kläcker så många roliga saker så det är dags att börja skriva ner ordentligt. Han gillar sin stora och lilla apa (gosdjur), flygplan och bilar och Dora Utforskaren. Han vill helst ha kläder som är oranga och bruna.Han äter nästan allt utom smör och ost och favoriträtten är makaroner och köttbullar, ibland med grillsås på. 


Nike: Kan vi ha fåglar som husdjur?

Jag: Nej, det kan vi inte.Nike: Men de har ju ingen päls?Jag: Nej, men fåglar vill flyga, inte sitta i en bur.
Bob: Kan vi ha en kossa som husdjur i en bur?
Jag: Nej, vi kan inte ha en kossa som husdjur här hemma. 
Bob: Men vi kan ha morfar här hemma?!Bob: Vem är det där?
Alex: Hmmm, Harry Potter!
Bob: näää, inte helikopter!


Bob: Aaah. Det luktar bajs här! Det är om mig!Bob tittar på sin ena bröstvårta:  
- Myggbett?!?

Bob vill gå tillbaka till getterna i Åmåls djurpark:
- Mamma! Kan vi titta på getingarna igen?

Bob flyger flygplan när det slår lock för öronen.
- Mamma, jag kan inte prata! Hjälp, jag kan inte prata!

Inga kommentarer: